Annelere özel tekno indirimler

Görüntülü konuşma için akıllı telefon, anlık sağlık durumunu takip için akıllı saat ya da bileklik, tansiyon aleti, robot süpürge, kahve makinesi ve fırın ilk akla gelen hediye seçenekleri......

Görüntülü konuşma için akıllı telefon, anlık sağlık durumunu takip için akıllı saat ya da bileklik, tansiyon aleti, robot süpürge, kahve makinesi ve fırın ilk akla gelen hediye seçenekleri... Teknosa’dan MediaMarkt’a, Hepsiburada’dan N11’e kadar pek çok e-ticaret sitesi binlerce kalem üründe yüzde 65’e varan indirim yarışına girdiler. Hatta yüzlerce ürün için ücretsiz kargo ve uzun vadeli taksit imkanları da bulunuyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağazalar kapalı olsa da mobil uygulama ve sitelerden 7 gün 24 saat alışveriş yapılabiliyor.

YÜZDE 65’E VARAN AVANTAJ

TEKNOSA: 3-9 Mayıs arasında Huawei P40 Lite ve Samsung A51 telefon alanlara Okka Minio kahve makinesi, Samsung Galaxy A21s alanlara Fakir Trinity blender ve Casper Via E4 telefon alanlara Rowenta Elite saç kurutma makinesi hediye ediyor. Kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerinde yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunan Teknosa’da ayrıca kablosuz şarjlı süpürgeler, robot süpürgeler, buharlı el ve buhar kazanlı ütülerde de dev indirim başladı.

N11: Elektrikli ev aletleri, beyaz eşya, mutfak gereçleri, moda ve kozmetik ürünleri, ev dekorasyonları ve hobi ürünlerinde yüzde 65’e varan indirim sunan N11, 16 Mayıs’a kadar tek seferde yapılacak 11 TL ve üzeri alışverişlerde çeşitli hediye kuponları da kazandırıyor.

HUAWEI: Markanın online mağazasına üye olup, Anneler Günü için iyi dileklerini Huawei Topluluk sayfasında paylaşan kullanıcılar, 50 farklı hediyeden birini kazanma şansını yakalıyor. Ayrıca bülten abonesi olan kullanıcılar 50 TL değerinde hediye çekinin yanı sıra Huawei Sound, FreeBuds Studio ve Eyewear II ürünlerinde geçerli olan yüzde 25 indirim kazanacaklar. Mağazada Watch GT 2 Pro, 2.798 TL yerine 2.299 TL fiyatla sunulurken, yalnızca 1 TL farkla FreeLace kablosuz kulaklık beraber alınabiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 65 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 191 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 200 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar