2020 hedeflerini tutturma rehberi

Milyonlarca kişi yeni yıla hayatını biraz daha düzene sokmak için pek çok hedefle birlikte girdi. Araştırmalara göre bu hedeflerin başında ‘içki ve sigarayı bırakmak’, ‘sağlıklı beslenerek kilo vermek’, ‘aktif spor yapmak’, ‘yabancı dil öğrenmek’, ‘seyahat etmek’ ve ‘evlenmek’ geliyor.

Özetle hayatımıza dokunan her şeyi daha iyi yapmayı planladığımız bu dönemde size destek olacak önemli mobil uygulamaları bu haftaki yazımızda bir araya getirdik.

STRESSİZ YAŞAM

Headspace uygulaması, gün içinde sadece birkaç dakikalık kullanım ile etkili bir gece dinlenmesi sağlayarak sağlık ve mutluluğunuza katkı yapmayı hedefliyor. Uygulama içerisinde, 10 dakikalık rehberli oturumlar bulunuyor. Ayrıca 9 ayrı dilde sunulan Meditasyon uygulaması da stres, endişe, nefes, motivasyon, öfke gibi pek çok konuda rehberli meditasyon pratiği sağlıyor.

SİGARAYI BIRAKIN

Quit Genious, sigarayla birlikte alkol ve düzensiz yaşamla ilgili kullanıcılarına günde 5’er dakikalık terapiler sunuyor. Bunu hem sesli hem görüntülü hem de çeşitli egzersizlerle gerçekleştiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar