TFF Başkanı Özdemir ile açık açık

“Bakın, Türkiye’de liglerin başlaması lâzım. Futbol oynamazsak, bu işlerin içinden çıkmak mümkün görünmüyor. Oynamadan şampiyonu, hatta ondan ziyade düşecek takımları nasıl...

“Bakın, Türkiye’de liglerin başlaması lâzım. Futbol oynamazsak, bu işlerin içinden çıkmak mümkün görünmüyor. Oynamadan şampiyonu, hatta ondan ziyade düşecek takımları nasıl tespit edeceksiniz? Bakın, Malatyaspor ile Rizespor arasında gol farkı var. Trabzonspor ile Başakşehir arasında gol farkı var, puan değil. Biz Fransa gibi, İngiltere gibi, Hollanda gibi değiliz ki… Şampiyonluk mücadelesi de, düşme hattı da puan puana, gol farklarıyla...” Bu sözler Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’e ait.

RESMİ YAZI YAZDIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın liglerin 12 Haziran’da başlatılması kararıyla ilgili olarak “Sorumluluk TFF’nindir” açıklamasının ardından TFF Başkanı Özdemir’i aradım. Özdemir, Bakan Koca’ya yanıt vermedi. Durumu kendi (TFF) açısından izah etti.

- Biz aldığımız kararın farkındayız. Eğer zaten Bakanlıktan, Bilim Kurulu’ndan iyi haberler gelmezse, biz de gerekeni yaparız.

- Biz, futbol tabiriyle topu Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’na attık. Bu (dün) sabah saat 09.30 itibariyle yazıyı yazdık, imzaladım, yolladım. Alternatifli 10 senaryoyu da yazdık, tedbirlerimizi de yazdık.

- Dedik ki, “Kararımız budur. Bizim Sağlık Kurulumuzun aldığı tedbirler de bunlardır. Yeterli midir, değil midir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum