Siyaset üstü bir mesele: Aşı

Bizler vatandaş olarak muhalefetin uzattığı el karşılığını mı bulacak yoksa havada mı kalacak, bu sorunun yanıtını bekliyoruz. Aşı siyaset üstü, milli bir mesele. Bu ülkenin insanı bu tür önemli konuların siyasi karşıtlığa kurban edilmesinden usandı.

Önce Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklamasını bir okuyun lütfen. Aynı zamanda eczacı olan Özel şu aşağıdaki açıklamayı yaptı:

- Bu Korona günlerinde, Korona belası kadar büyük bir bela çıktı. O da bilgi kirliliği ve dezenformasyon belası. Ve şimdi bu, hem Türkiye’de hem de dünyada bir ‘aşı karşıtlığı’ üretmeye başladı.

- Birincisi şunu söyleyelim… Ülkenin ithal edeceği aşıların üçüncü faz çalışmalarını tamamlamış, yayınlarını yapmış ve Türkiye’nin laboratuarlarında da incelenmiş olması şartıyla, bütün vatandaşlarımızın aşıyı vurdurması gerektiğini düşünüyorum.

Sağlık Bakanı haklı

- Sağlık Bakanı’nın Çin aşısı- Alman aşısı karşılaştırması ve Çin aşısı konusunda söyledikleri, eczacı kimliğimle doğruluyorum ki, haklıdır. İnaktif virüs aşıları güvenli aşılardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 297 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 96 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 93 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar