Pandemiyi unuttuk ama...

Döviz kurları, altın fiyatları, akaryakıt ve diğer bütün ürünlerdeki anormal fiyat artışları, enflasyon oranı, asgari ücrete gelen zam, memur ve emekli maaşları için beklentiler derken COVID-19 pandemisini...

Döviz kurları, altın fiyatları, akaryakıt ve diğer bütün ürünlerdeki anormal fiyat artışları, enflasyon oranı, asgari ücrete gelen zam, memur ve emekli maaşları için beklentiler derken COVID-19 pandemisini neredeyse unuttuk.

*

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı aradım dün.

Öncelikle yazının başındaki görüşüme katılıp katılmadığını sordum:

- Maalesef doğru. Ülkede yaşanan ekonomik problemler koronavirüsü biraz geri plana attı ama pandemi sürecinin, yaşanan ekonomik durumla bire bir bağlantısı yok. Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bu işi yürütmesi gereken grupların, daha önce olduğu gibi çalışması gerek. Fakat konu toplumun gündeminden çıkınca, bütün kesimler mücadeleyi bırakıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar