Özdemir: ''Biz de rahatsısız''

“Bazı hakemlerimizin kamuoyunda tartışma yaratan bazı kararlarından biz de rahatsızız. Başkan olarak ben de, yönetim kurulundaki arkadaşlarım da, hepimiz.” Bu sözler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı...

“Bazı hakemlerimizin kamuoyunda tartışma yaratan bazı kararlarından biz de rahatsızız. Başkan olarak ben de, yönetim kurulundaki arkadaşlarım da, hepimiz.”

Bu sözler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’e ait. Ülkenin futbol gündemini yine ‘hakemler’ belirleyip hafta sonu oynanan maçlarda çalınan ve çalınmayan düdükler herkesi ayağa kaldırınca TFF Başkanı Özdemir’i aradım.

İşte Nihat Özdemir’in dün akşam üstü telefonda sorularıma verdiği yanıtlar:

- Türkiye’de en çok konuşulan konu hakemler. Maalesef öyle. Biz de devamlı bunu konuşuyoruz. Bizim de en büyük gündemimiz maalesef hakemler. Futbolun konuşulması gereken çok önemli konuları varken, maalesef mesaimizin çoğu bunlarla geçiyor. Biz de rahatsızız bu olanlardan dolayı. Başkan olarak ben ve yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarım, biz de üzülüyoruz hakem kararlarının kamuoyunda bu kadar gündemde olmasına. Eğer varsa bir hata, biz de bunlardan büyük üzüntü duyuyoruz.

VAR’DA DA SIKINTI VAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar