Numan Kurtulmuş ne dedi?

“Benim de çevremde çok sayıda bekar yaşayan arkadaşlarım var. Birilerinin maksatlı olarak saptırdığı şekilde bir şey söylemem mümkün mü? Olabilir mi böyle bir şey?” Numan Kurtulmuş...

“Benim de çevremde çok sayıda bekar yaşayan arkadaşlarım var. Birilerinin maksatlı olarak saptırdığı şekilde bir şey söylemem mümkün mü?

Olabilir mi böyle bir şey?” Numan Kurtulmuş, dün öğleden sonra telefonda böyle başladı söze.

‘BEKARLARI KAST ETMEDİM’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, geçen Cuma günü (14 Temmuz 2020) Memur – Sen ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Aile Kongresi’nde yaptığı konuşmayla gündemde. “Numan Kurtulmuş yalnız yaşayanları sıkıntı kaynağı ilan etti” şeklinde verilen haber üzerine sosyal medyanın gündeminde ilk sıralara yükselen Kurtulmuş, büyük bir tepkinin hedefi oldu.

İşte bu durumu sorduğum AK Parti Genel Başkanvekili yazının başındaki cümlelerini şu şekilde sürdürdü:

- Kim nasıl yaşarsa yaşasın. Buna bir sözüm yok. Konuşmanın bütünlüğü içinde bir tespit yapıyorum orada. Maalesef, bütünün bir parçasını cımbızlayıp onu da bilinçli olarak saptırarak, asla kastetmediğim şekilde yorumlayarak yansıtıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar