Muharrem İnce yola çıktı

Muharrem İnce 4 Eylül’de Sivas’tan başlatacağı yürüyüşe, ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ adını verdi. İnce’nin, detaylarını POSTA’nın haber sayfalarında bulacağınız...

Muharrem İnce 4 Eylül’de Sivas’tan başlatacağı yürüyüşe, ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ adını verdi. İnce’nin, detaylarını POSTA’nın haber sayfalarında bulacağınız açıklamalarından iki başlığın altını çizeceğim.

Geçen yıl Kasım ayının sonlarına doğru gündeme gelen o konuya değindi İnce. Şöyle dedi:

Muharrem İnce “Külliye’ye giden CHP’li” haberiyle ilgili işte bunları söyledi dün. Konunun akıbeti ne olur bilemiyorum ama Ankara’da konuşulanlara bakılırsa öyle biri yok. Öyle bir olay da olmadı. Yani başkent kulislerinde, o haberin asparagas olduğu konuşuluyor.

Muharrem İnce’nin konuşmasında dikkat çeken ikinci kısımsa şuydu:

İstanbul Sözleşmesi hakkında yaratılan tartışma ortamına, merkezi Ankara’da bulunan Çocuk Hakları Derneği de kendi faaliyet alanı bağlamında katıldı. Yoruma gerek yok çünkü aşağıdaki metin gayet açık ve net. Dernek Genel Başkanı Mine Gedik imzasıyla gelen açıklamayı aynen aktarıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 297 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 97 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 93 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar