Mehmet Hoca ne diyor? (2)

“Yakın zamanda İstanbul’da bir artış dalgası başlayacak, ardından da İzmir, Ankara gibi büyük illerde artacak diye düşünüyorum.” Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, üç hafta önce böyle demişti....

“Yakın zamanda İstanbul’da bir artış dalgası başlayacak, ardından da İzmir, Ankara gibi büyük illerde artacak diye düşünüyorum.”

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, üç hafta önce böyle demişti. Mehmet Hoca yine haklı çıktı…

BÜYÜK ŞEHİRLER MESAJI

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Ceyhan’ın pandemide gelinen noktaya ilişkin değerlendirmelerini 16 Mart 2021’de bu köşeden aktarmıştım. Mehmet Ceyhan’ın, bugün gelinen noktayı üç hafta önceden öngördüğü o kısmın tümü şöyleydi:

- Geçtiğimiz haftalarda Karadeniz’de vaka sayıları çok arttı biliyorsunuz. Ve bu illerden de Türkiye geneline seyahat serbestti. Mutant virüs taşıyanlar her yerden her yere gitti. Ben; yakın zamanda İstanbul’da bir artış dalgası başlayacak, ardından da İzmir, Ankara gibi büyük illerde artacak diye düşünüyorum.

ABD’DE OKULLAR AÇIK AMA…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 297 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 97 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 93 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar