Kızlar ve kız babaları...

“Bu akşam sözüm, kız çocuğu olan babalara... Kızlarınıza vakit ayırın. Onları çok ama çok sevin. Bunu söylemek benim haddim değil. Ama anlattıklarını dinleyin. Dinleyin ki; ilk dinleyen...

“Bu akşam sözüm, kız çocuğu olan babalara... Kızlarınıza vakit ayırın. Onları çok ama çok sevin. Bunu söylemek benim haddim değil. Ama anlattıklarını dinleyin. Dinleyin ki; ilk dinleyen adamın kendilerini sevdiğini düşünmesinler.

Yalnız kızlarınıza vakit de ayırmayın. Cinsiyet ayrımcılığı yapmayın. Ne bileyim, oturup onlarla illa evcilik oynayın demiyorum ama en azından onun kurduğu oyunun izleyicisi olun, ona tanık olun. Tanık olun ki; kendini göstermek, dikkat çekmek için olmadık, gereksiz çabalara girmesin büyüdüğünde.

Onun gözlerinin içine bakın gözlerinizle. Göz bebeklerinizde onlar kendilerini görsünler. Kendilerini görsünler ki; gözlerinin içine yalandan bakan ve yalandan bakıp sevgi sözcükleri söyleyen adamlara kanıp hayatlarını heba etmesinler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 303 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar