İyi Parti Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı mı?

“Bizim isimlerle işimiz yok. Bizim değerlendirmelerimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir tavır olarak algılanmasın.” Bu sözler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan...

“Bizim isimlerle işimiz yok. Bizim değerlendirmelerimiz Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir tavır olarak algılanmasın.” Bu sözler, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı’ya ait.

İSİM DEĞİL İLKELER 

Paçacı’ya başlıktaki soruyu sordum. İYİ Parti’nin tercihi Kemal Kılıçdaroğlu değil, başka bir isim mi? İşte İYİ Partili Cihan Paçacı’nın cevapları:

- Biz bir şey söylüyoruz ama söylediklerimiz bire bir aktarılmıyor, yorumlanarak ifade ediliyor. Böyle olunca da herkes kendine göre yorumluyor ve algı değişiyor. Cumhur İttifakı cephesi de bu konuları, bizim içimizde çatlak oluşturma umuduyla kullanıyor.

- Şunu açıkça ifade edeyim; bizim değerlendirmelerimiz Kemal Bey’e (Kılıçdaroğlu) karşı bir tavır olarak algılanmasın. Bakın bu kadar net söylüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 297 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 97 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 93 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar