Hep birlikte mücadele edeceğiz

Son söyleyeceğimi en başta yazayım. Orman yangınları üzerinden, bu ülkede bir Türk-Kürt gerilimi (hatta çatışması) yaratılmasına izin vermeyeceğiz. Alevlerin sardığı bölgelerde yayılan...

Son söyleyeceğimi en başta yazayım.

Orman yangınları üzerinden, bu ülkede bir Türk-Kürt gerilimi (hatta çatışması) yaratılmasına izin vermeyeceğiz. Alevlerin sardığı bölgelerde yayılan ‘tehlikeli tevatürler’e itibar etmeyeceğiz.

Bir yandan canını, diğer taraftan malını kurtarmaya çalışan insanları, yalanlarla tahrik etmeye çalışanların oyununa gelmeyeceğiz. Bazılarının bilinçli şekilde yaydığı dedikodular, zaten canı burnunda olan çoğunluğun sinir uçlarına ister istemez dokunuyor.

Manavgat’tan, Bordum’dan, Marmaris’ten konuştuğum birçok insan aynı tehlikenin varlığına işaret ediyor günlerdir. Sosyal medya yangına körükle gidenlerle dolu. İnsanları galeyana getirmeye çalışan sahte hesaplara karşı hepimiz uyanık olmak zorundayız. Sadece alevlerle değil, bu durumla da hep birlikte mücadele edeceğiz.

Bu tehlikeli havayı aklıselim ile dağıtacağız. Sakin kalarak ve hep birlikte hareket ederek aşmak zorundayız bu kritik günleri. Ve bunu başaracağız.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar