Bu ay sonu Erdoğan açıklayacak

Ankara’nın gündeminde iki önemli reform çalışması var. Ekonomi ve yargı reformu… İki başlıkta da reform mesaisi sürüyor. Yargı reformunun takvimi netleşmeye başladı. Reform sürecinin en...

Ankara’nın gündeminde iki önemli reform çalışması var. Ekonomi ve yargı reformu… İki başlıkta da reform mesaisi sürüyor.

Yargı reformunun takvimi netleşmeye başladı. Reform sürecinin en önemli parçası sayılabilecek İnsan Hakları Eylem Planı hazırlığında son aşamaya gelindi.

Özel önem verdiği planı, kamuoyuna bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. İnsan Hakları Eylem Planı özel bir lansmanla duyurulacak. Tarihi henüz kesinleşmeyen tanıtım töreninin bu ayın son haftasında yapılması bekleniyor.

Erdoğan’ın bu ay sonunda açıklayacağı İnsan Hakları Eylem Planı’na son şekli, devam eden çalışmalarla verilecek. Eylem planında hangi başlıkların yer alacağına dair, bir süre önce TRT bir haber yayınlamıştı.

TRT Haber’in 23 Kasım 2020 tarihli haberi, “Yeni İnsan Hakları Eylem Planı’nda, özgürlük ve güvenlik hakkı, adil yargılanma hakkı, ifade özgürlüğü, kadın ve engelli haklarının geliştirilmesi gibi konularda yeni düzenlemeler yer alacak” şeklindeydi. Aynı haberde şu ifadelere de yer veriliyordu:

- Gençler ve çocukların haklarının geliştirilmesine yönelik ilk defa bir politika belirlenecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Muhalefette yeni dönem 01 Mart 2022 | 301 Okunma Savaş 25 Şubat 2022 | 177 Okunma Hâl'i pürmelalimiz 22 Şubat 2022 | 219 Okunma Buse Şenses 'Gazi' değil mi? 18 Şubat 2022 | 99 Okunma KDV indirimi 15 Şubat 2022 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar