Düşmanımız kim?

Dünyadaki savaşların, cinayetlerin, zulümlerin temelinde din eksenli bir çatışma var. Güç elde etmek, sömürmek, hâkim olmak gibi görünen sebeplerin altını kurcalayınca, Siyonizm, Vatikan, İlluminati...

Dünyadaki savaşların, cinayetlerin, zulümlerin temelinde din eksenli bir çatışma var.

Güç elde etmek, sömürmek, hâkim olmak gibi görünen sebeplerin altını kurcalayınca, Siyonizm, Vatikan, İlluminati, Tavistock, Masonluk vs. gibi iç içe geçmiş ezoterik örgütlenmeler ortaya çıkıyor.

Rothschild ve Rockefeller aileleri ile onların taşeronları, ülkelerin ve ülkeleri kontrol eden legal/ illegal birlik ve kuruluşların tepelerinde dünyaya daha doğrusu vahşete yön veriyor.

Din eksenli dedik…

Tam bu noktada Siyonizm’le Yahudilik arasındaki farkı, Hristiyanlık genel tanımıyla Vatikan arasındaki korelasyonu, Evanjelizm’in ne olduğunu, Şia’yı, Vehhabiliği ana hatlarıyla bilmek gerekiyor.

Ama hepsinden daha önce Anadolu’da yaşıyorsanız neye nasıl inanırsanız inanın “İslam”ı bilmeniz bir ön şart olarak ortaya çıkıyor.

Zorluk da tam bu noktada başlıyor.

Bizde bir öğreti anlatılırken, onun doğruluğundan evvel neyin doğru olmadığı tartışılır ve doğru olmayan üzerinden prim toplanır.

Bugün bir Müslüman olarak dinimi öğrenmek istiyorum deseniz, karşınıza İslamiyet’in ana kaynağına muhatap olup bize bildiren Peygamber Efendimizin sözlerinin doğruluğu tartışması çıkar ilk önce karşınıza.

Onun tebliğ ettiği Kur’an-ı Kerim’in her harfine güveniriz fakat o mukaddes kitabı bize açıklayan ve öğreten sözleriyle ilgili yani hadis-i şeriflerle ilgili büyük bir karmaşanın içine sürükleniriz.

Bunun önemli bir sebebini Rand Corporation’un raporunda görüyoruz:

2003 yılında CIA’ye ve Pentagon’a bağlı çalışan araştırma kuruluşu Rand Corporation “Sivil Demokratik İslam: Ortaklar, Kaynaklar ve Stratejiler” başlıklı bir rapor yayınladı. Bu çalışmada İslam’ın ve Müslümanlar’ın, Batı demokrasisine, değerlerine ve küresel düzene uyumlu hale getirilmesi amacıyla çeşitli stratejiler önerildi: 

“ABD ve Avrupa için güven telkin edenler sadece kitleleri yönlendirmede Kur’an yeter diyen modernist Müslümanlardır. Bu grup desteklenmelidir. Hadisler olmadan Kur’an herkes tarafından farklı anlaşılır. Bunu temin etmek için hadisler üzerinde şüpheler ve oynamalar meydana getirilmeli İslam’ı dejenere etmek için yöntemler bulunmalıdır. Sünnet ve hadislerle amel etmeyen akımlar desteklenmelidir.”

Yine aynı noktadan şunu da açıklamalıyız: ABD’nin Irak Eski Büyükelçisi Z. Khalilzad’ın Yahudi asıllı eşi C. Barnard’in, Rand’a hazırladığı raporda "The Hadith Wars" (Hadis Savaşları) başlığı altında Kur’an ve Hadis üzerinde şüpheler meydana getirecek çalışmalar yapılması istenmiştir.

Dolayısıyla herhangi bir dış gücün uşağı haline gelmeyen, samimi yani televizyonlara çıkıp rating için çırpınmayan ve bizim Osmanlı’dan tevarüs ettiğimiz doğru İslam anlayışı “ehl-i sünnet” çizgisine ters düşmeyen dini önderlere ihtiyacımız var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynatmaya az kaldı 22 Aralık 2017 | 184 Okunma CHP kafası 05 Aralık 2017 | 331 Okunma Muhalefetin başarısı 01 Aralık 2017 | 153 Okunma 'Biz yapamayız' diyen haindir! 28 Kasım 2017 | 138 Okunma Zengin ölmek istemez 10 Kasım 2017 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar