Bunlar yerli ve milli olamazlar!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Focus Dergisi’ne verdiği röportajı bir “haber” olarak değerlendirirsek, hiçbir şeyi doğru yapıyor olamayız. Zamanında Abdullah Öcalan’ı kendimiz yakalayıp...

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Focus Dergisi’ne verdiği röportajı bir “haber” olarak değerlendirirsek, hiçbir şeyi doğru yapıyor olamayız.

Zamanında Abdullah Öcalan’ı kendimiz yakalayıp gereğini yapamadığımız gibi.

İdam kalktıktan sonra kucağımıza birilerinin bırakması gibi.

Devletin işleyişinden söz edemeyiz. 

Bir Türk siyasetçinin yabancı bir dergiye “Türkiye’de can ve mal güvenliğinin olmadığını” söylemesi düpedüz ülkesini kötülemesidir. 

Şu cümlelere bakın:

“Uzun zamandır Türkiye'de halihazırda hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını söylüyorum ne canınız ne de mal ve mülkünüz için. Maalesef yasaların geçerli olmadığı ve adaletsiz bir dönemde yaşıyoruz. Dünyanın güvenini yeniden kazanmak için Türkiye acilen normale ve demokrasiye geri dönmek zorunda. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan'ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz.”

Enis Berberoğlu’nun yolladığı haberler iyice panikletmiş olmalı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynatmaya az kaldı 22 Aralık 2017 | 184 Okunma CHP kafası 05 Aralık 2017 | 331 Okunma Muhalefetin başarısı 01 Aralık 2017 | 153 Okunma 'Biz yapamayız' diyen haindir! 28 Kasım 2017 | 138 Okunma Zengin ölmek istemez 10 Kasım 2017 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar