Ben Türküm! Siz?

“Türk olmayı ben seçmedim” diye sızlanan sanatçı bozuntusu çıktı mı aramızdan? Çıktı. Google’dan bu şahsiyetsizi bulabilirsiniz, çok merak ediyorsanız. Sızlanma ve...

“Türk olmayı ben seçmedim” diye sızlanan sanatçı bozuntusu çıktı mı aramızdan?

Çıktı.

Google’dan bu şahsiyetsizi bulabilirsiniz, çok merak ediyorsanız.

Sızlanma ve şikayetinin altında yatan ne? Türk olmak mı gerçekten? Veya sızlandığı muhatabının Türk deyince aklına “Müslüman”ın gelmesi mi? Veya Müslüman Türk algısının bu sanatçı bozuntusunun kafasında yetiştiği ortamda “gelişmemiş” olarak kodlanması mı?

Halbuki bu serzenişin sahibinin kan hattı Orta Asya steplerinden gelse bile, o ne Türktür ve ne de Müslüman...

Peki ya kim bu zavallı acı çeken güruhun mensupları? Arzu ettikleri, beğendikleri, hayran oldukları yere gitmiyorlar. Aramızda pesimist hallerde ve negatif enerji yayarak ve dahi bize de tepeden bakarak dolaşıp duruyorlar. 

Hiçbir şeyi beğendiremiyoruz.

Esasen artık onların beğenmeyişi ile doğruluğumuzu da test eder olduk.

Elimizi mi sıkmıyorlar? İsabet.

Demek ki “Ben Türküm!”

Yani küffara gövdemi siper ederim. Yani Allah ve Resulünün yolunda “şehadet” için dizginlerini koparmaya çalışan deli tayım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynatmaya az kaldı 22 Aralık 2017 | 184 Okunma CHP kafası 05 Aralık 2017 | 331 Okunma Muhalefetin başarısı 01 Aralık 2017 | 154 Okunma 'Biz yapamayız' diyen haindir! 28 Kasım 2017 | 138 Okunma Zengin ölmek istemez 10 Kasım 2017 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar