''Afiyet olsun!''

Sözüne ve fikirlerine itibar ettiğim bir arkadaşımla sohbet ediyorduk. Dış ticaretle uğraşan, dünyayı gezip görmüş, iş yapmış, hayatın tam içinden ve AK Parti kurulduğu günden beri de bir...

Sözüne ve fikirlerine itibar ettiğim bir arkadaşımla sohbet ediyorduk.

Dış ticaretle uğraşan, dünyayı gezip görmüş, iş yapmış, hayatın tam içinden ve AK Parti kurulduğu günden beri de bir seçmen olarak tercihini AK Parti’den yana kullanmış bir arkadaş.

Gündemimiz bu ara standart…

Kuzey Irak’tan, AK Parti’nin geleceğinden, metal yorgunluğundan girip neredeyse magazin ve futbola kadar varan birçok konuyu çaya katık ettik. 

Dedi ki;

“Bu Fetö’cüler Erdoğan’ı devirmek ve öldürmek istiyorlar ya… Fetö’cülerin yapamadığını, senin şikâyet ettiğin avantacıların avantası kesilirse bizzat AK Partili görünen o avantacılar yapar! Onun için bir çok kişiye dokunulamıyor!”

Enteresan bir bakış açısı.

İçinde isimlerin, görev yerlerinin, olayların ve şahitlerin olduğu birçok can sıkıcı yolsuzluk dedikodusunu tartıştık. 

Dedikodu diyorum, hani rüşvetin belgesi olmaz. Veya örnekleyeceğim hadiseyi bir savcı sorsa yan çizerim, zaten isim falan bilmiyorum!

Bu arkadaşımın bir komşusu, kirası yüksek diye bulunduğu siteden sitenin dışına daha ucuz bir eve taşınıyor. Olabilir. İnsanlık hali. Hepimiz yaşıyoruz. Fakat, arkasından yakın bir ilçenin belediyesinde müdür olarak göreve başlıyor. Aradan bir yıl geçmeden siteye geri dönüyor ve bu sefer sitenin villa bölümünden bir villa satın alıp sadece tadilatına 1 milyon dolar harcıyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oynatmaya az kaldı 22 Aralık 2017 | 184 Okunma CHP kafası 05 Aralık 2017 | 331 Okunma Muhalefetin başarısı 01 Aralık 2017 | 153 Okunma 'Biz yapamayız' diyen haindir! 28 Kasım 2017 | 138 Okunma Zengin ölmek istemez 10 Kasım 2017 | 218 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar