Bizim gibi makineler!

Havaalanında; çok uzun yıllardan beri tanıdığım ama şu ana kadar tanışma fırsatı bulmadığım, muhafazakar bir partiye mensup yaşını başını almış bir politikacıyla karşılaştım.

 İlk karşılaşmamızdı.Uzaktan takip ediyorum uzun yıllardan beri.Sempatik geliyor bana. Yüzüne bakınca, "günün birinde ben de öleceğim" duygusunu gördüğüm ender siyasetçilerden birisidir. O yüzden kendime yakın buluyorum. Merhametin izi silinmemiş hala yüzünde. Hani hepinizin tanıdığı meşhur bir politikacı olmasa, bir kenar mahallede, iki namaz arası zamanını cami avlusunda geçiren, elinde doksan dokuzluk tespih dudağında dua eksilmeyen, artık dünya işlerinden elini ayağını çekmiş munis adamlar var ya, onlardan birisi sanırsınız. * Gidip tanıştırdım kendini. Yüzüne güzel bir gülümseme yayıldı, belli ki memnun olmuştu. Yanımdaki gazeteci arkadaşım Kemal Gümüş'ü de tanıştırdım, ona da memnun oldu.Bizi uçağa götürecek otobüse bindik bu arada.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cemaziyelevvelini bilmek! 28 Mayıs 2023 | 801 Okunma Nuri Sesigüzel'in türkü söylediği yıllardı! 24 Mayıs 2023 | 577 Okunma Çehov ile Yakup Kadri ne yapmak istedi? 21 Mayıs 2023 | 828 Okunma Yaşadığım yere bahar yeni geldi! 17 Mayıs 2023 | 599 Okunma "Akıl Defteri"ne düşen hatıralar 14 Mayıs 2023 | 352 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar