Üç ilçede seçmeni ihya ettiler...

Bu kadar ihtimam ve ilgiyi hiç görmediklerini üç ilçenin seçmeni de söylüyor... O denli ki verilen vaatler sel gibi...

Her üç ilçede de dün itibarıyla işsiz kalmamış, bütün caddeler asfaltlanmış, üstüne de seçmenin taleplerine yönelik vaatler sıralanmıştı.

Sözünü ettiğim 31 Mart seçiminde oy kullanan kısıtlı seçmenin iki aday arasındaki farktan fazla olması nedeniyle iptal edilen Artvin Yusufeli, Denizli Honaz ve Kırıkkale Keskin’de bu hafta sonu yapılacak seçim.

ARA SEÇİM GİBİ

İstanbul seçimi ile ilgisi olmasa da sanki ara seçim yapılıyor gibi bakanların ve bölge belediye başkanları ile milletvekillerinin akınına uğruyor…

Bazı kamu kurumlarının hemşeri olan yöneticileri de özel ziyaretler yapıyor.

Aktarıldığına göre her gelen de bir vaatle ayrılmış, bazıları da sözünü hemen yerine getirmiş.

AK Parti ile CHP adayı arasındaki 3 oy farkının sandıkta 4 oy pusulasının kayıp olduğunun tespiti nedeniyle seçimin iptali yoluna gidildi.

300 KİŞİYE İŞ

Yusufeli’ndeki seçim faaliyetleri ile ilgili telefonda konuşurken geriden bir hoparlörden gelen ses duyunca ne olduğunu sordum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Demokrasi zaferi… 29 Mayıs 2023 | 469 Okunma Geleceği depolayanlar... 28 Mayıs 2023 | 105 Okunma Meclis bu sayıya hiç ulaşmamıştı 26 Mayıs 2023 | 446 Okunma Startup partiler… 25 Mayıs 2023 | 132 Okunma Sandığa kimler gitmedi? 24 Mayıs 2023 | 579 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar