Hem içte hem dışta kıran kırana yarış...  

Habertürk Gazetesi Yazarı Muharrem Sarıkaya'nın bugünkü (13.10.2022)''Hem içte hem dışta kıran kırana yarış...'' başlıklı yazısı.

SEÇİMLERE 8 ay kaldı diye bakan yanılır... Partiler açısından aslında seçime kalan süre en fazla 4 ay... Çünkü Cumhurbaşkanı adayları ile birlikte milletvekili aday listeleri ve gerçekleşecekse liste ittifakı yapacak listelerin yer bildirimine 4 ay kaldı.

Geri kalan 4 ay ise işin propaganda ve seçim gezileri süreci...

Bundan dolayı CHP lideri Kılıçdaroğlu ABD’deki gezisi sırasında yaptığı açıklamada, “Köklü bir ekonomik ve toplumsal değişimden söz ediyorum; Kasım ayında herkes her şeyi duyacak” dedi.

HER HAFTA BİR DOSYA

İYİ Parti lideri Akşener de partisinin grup toplantısında milletvekili ve parti yöneticilerine, yolsuzluk, rüşvet ve usulsüzlüklerle ilgili çalışma yapmalarını ve Meclis’e bunları getirmeleri talimatını verdi.

Akşener’in adını vererek hazırlık yapmasını istediği isimler arasında sayması nedeniyle Grup Başkanvekili Erhan Usta’ya toplantı sonrası bunların neler olabileceğini sordum.

Sadece kanunlarla ilgili olmadığını, araştırma ve soruşturma önergelerini de kapsayacağını belirtti.

Anlaşılan o ki İYİ Parti kendisine gelen tüm iddiaları TBMM’ye taşıyıp, “Yolsuzlukla mücadele edeceğiz” açıklaması yapan AK Parti yöneticilerine buradan yüklenmek istiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Demokrasi zaferi… 29 Mayıs 2023 | 471 Okunma Geleceği depolayanlar... 28 Mayıs 2023 | 110 Okunma Meclis bu sayıya hiç ulaşmamıştı 26 Mayıs 2023 | 449 Okunma Startup partiler… 25 Mayıs 2023 | 132 Okunma Sandığa kimler gitmedi? 24 Mayıs 2023 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar