'ANAP'laşma sendromu

ÖNCE, AK Parti’nin gördüğü en temel özelliğini tanımladı. “Türkiye’yi bugüne kadar hiç kendi iç meselesiyle meşgul etmemişti”dedi. Devamını da getirdi: “ANAP’ın son...

ÖNCE, AK Parti’nin gördüğü en temel özelliğini tanımladı.

“Türkiye’yi bugüne kadar hiç kendi iç meselesiyle meşgul etmemişti”dedi.

Devamını da getirdi:

“ANAP’ın son zamanlarındaki en temel sıkıntısı neydi; insanlar Türkiye’yi değil ANAP’ın iç meselesini konuşmaya başlamıştı...”

Bu sözlerin dile getirildiği sohbet ortamının lezzeti de sonrasındaki konserin keyfi de muhteşemdi.

Çünkü bir grup gazeteci, Limak Filarmoni Orkestrası’nın muhteşem konserini izlemeye gitmeden önce, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Şehircilik Başkanı Çiğdem Karaaslan ve Kadın ile Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile eski Bakan Taner Yıldız’ın davetlisi olarak mantıcı restoranında buluştuk.

Konser öncesi “happy hour” tarzındaki mantıcı buluşmasının lezzetinin üzerine, Murat Karahan’ın Zeki Müren şarkılarını seslendirdiği, Rengim Gökmen’in şefliğini yaptığı Limak Filarmoni Orkestrası’nın harika müzik ziyafeti eklendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Demokrasi zaferi… 29 Mayıs 2023 | 470 Okunma Geleceği depolayanlar... 28 Mayıs 2023 | 110 Okunma Meclis bu sayıya hiç ulaşmamıştı 26 Mayıs 2023 | 449 Okunma Startup partiler… 25 Mayıs 2023 | 132 Okunma Sandığa kimler gitmedi? 24 Mayıs 2023 | 580 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar