Yaşasın özgür Türkiye!

Türkiye adım adım gerçek özgürlüğe, gerçek demokrasiye, gerçek insan haklarına kavuşuyor. Bu bağlamda Varto’da sokağa çıkma ilan edildi. Silvan’da sokağa çıkma yasağı ilan...

Türkiye adım adım gerçek özgürlüğe, gerçek demokrasiye, gerçek insan haklarına kavuşuyor. Bu bağlamda Varto’da sokağa çıkma ilan edildi. Silvan’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Lice’de sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Allah sokağa çıkma yasaklarını bol eylesin!
Sokağa çıkma yasakları, yani örtülü sivil sıkıyönetim Güneydoğu’nun bütün il ve ilçelerine adım adım yayılıyor.
Olağanüstü hal yeniden geri geliyor. Hem de “daha olağanüstü” olarak!
Özgürlükler gasp edile edile ülkeye özgürlük gelecek!
Oysa terörle mücadele adı altında dönemin iktidarlarına da en ağır hakaret ve suçlamalarda bulunarak bölge valiliklerini, olağanüstü hal uygulamasını, askerin Güneydoğu’da etkin alan hâkimiyeti kurmasını sağlayan Emasya Protokolü’nü bir bir kaldırdı AKP.
Teröre karşı onlarca yıllık mücadele sonucu oluşan bütün birimleri darmadağın etti. Özel yetişen terör timleri bürokrat korumalığına getirildi. Karakolları basılan askere “kendi karakolunu kendin basıyorsun” suçlaması yapan yandaş medyaya destek üstüne destek verdi. Zaman içinde Genelkurmay’ı iktidarın sakin bir memuru haline getirdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar