Üç ahbap general

Türkiye, ABD ve Rusya genelkurmay başkanları Antalya’da bir araya geldi. Hulusi Akar’ın sağında Rus Genelkurmay Başkanı Gerasimov, solunda ABD Genelkurmay Başkanı Danford vardı. Toplantıda Suriye ve Irak’taki...

Türkiye, ABD ve Rusya genelkurmay başkanları Antalya’da bir araya geldi. Hulusi Akar’ın sağında Rus Genelkurmay Başkanı Gerasimov, solunda ABD Genelkurmay Başkanı Danford vardı. Toplantıda Suriye ve Irak’taki güvenlik konuları görüşülmüş.
Fotoğrafın zamanlamasına bakın:
Türkiye, tamda “Hedefimiz Menbiç” diyor ama ABD’den anında “düşmanca unsurlara karşı askerlerimizi Menbiç’e konuşlandırdık” açıklaması geliyor.
Rusya, PYD’nin Menbiç’i Suriye ordusuna teslim etme kararı aldığını açıklıyor.
Yani iki süper güç Türkiye’ye karşı sahada birleşiyor.
Türkiye’nin artık Menbiç’e girme ihtimali sıfır!
Çünkü karşısında anında Rusya ve ABD’yi bulacak.
İşte Türkiye’ye karşı bu 'saha operasyonunu' yapan iki süper gücün genelkurmay başkanları, Antalya’da Hulusi Akar’la fotoğraf çektiriyor.
Ne yapalım ki biz o boş ve ikiyüzlülük dolu fotoğrafı.
Üstelik bu fotoğrafın çekildiği saatlerde ABD’li askeri yetkililerden “PYD’nin dost unsurlar olduğu ve terörle bir alakalarının bulunmadığı, Rakka operasyonunda ön safta olacakları” açıklaması geliyor.
ABD ve Rusya komutanlarıyla yapılan zirvede, "Suriye’deki bütün terör örgütleriyle mücadelenin önemi vurgulanmışken” ardından Türkiye’nin terör örgütü olarak gördüğü PYD’ye kucak açılması Türkiye’nin sıfırla çarpılmasıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar