Şeytanca planlar

Son aylarda meydana gelen iki önemli olayı masaya yatıralım:Bir: Rus savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesi.İki: Şii din adamı Nemr Bakır El Nimr’in idam edilmesi.Birincisi, ABD’nin...

Son aylarda meydana gelen iki önemli olayı masaya yatıralım:
Bir: Rus savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesi.
İki: Şii din adamı Nemr Bakır El Nimr’in idam edilmesi.
Birincisi, ABD’nin baş düşmanı olan bir ülkenin uçağı, ikincisi İsrail ve ABD’nin baş düşmanı bir ülkenin, İran’ın taraftarı din adamı.
Birinci olayın sonucunda, köklü ilişkiler içinde bulunan ve bu ilişkilerin ABD’yi hayli rahatsız ettiği Türkiye ve Rusya’nın arası bozuluyor, savaş çığlıkları atılıyor.
İkinci olayın sonucunda ise Suudilerle İran arasında karşılıklı sert atışmalar başlıyor, elçilik binaları yakılıyor, her an patlayacak bir sıcak temasın ayak sesleri duyuluyor.
Türkiye ve bölge yeni bir dönemin eşiğine getiriliyor.
Bir anda Rusya’dan koparılan Türkiye, aşiret çapulcularından devşirilen kıytırık bir ordusu olan Suudi Arabistan’ın önderliğindeki bir ittifaka “terörle mücadele” adı altında yamanıyor. Koskoca Türk ordusu; Akit gazetesinin TSK’ya atfen uydurduğu “Hasan Karakaya haksızlığa karşı dik duran bir isimdi” mesajını dahi yalanlayamayacak bir hale getirilmiş koskoca Türk ordusu, Suudi Arabistan’ın emir komutasına giriyor.
İran’la İsrail arasında her an patlaması planlanan silahların yerine İran’la Suudi Arabistan arasında silahların patlaması planlanıyor. Birleşik Arap Emirlikleri Bahreyn ve Katar zaten Suudilerin doğal müttefiki. Türkiye zaten “baş müttefik ve baş mücahit!”
Müslüman Müslüman’ı vursun nitekim! Arap Baharı bunu gerektiriyor.
Al sana ümmeti Muhammet arasında yeni bir “İslam kıyımı” daha.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar