Seçimlere Erdoğan gölgesi

Seçim sürecinde meydan meydan dolaşan ve AKP’ye bazen doğrudan bazen “dolaylı” olarak oy isteyen Erdoğan, bir sustu pis sustu! Onun konuşmasının en doğal hakkı olduğunu, milletin seçtiği bir...

Seçim sürecinde meydan meydan dolaşan ve AKP’ye bazen doğrudan bazen “dolaylı” olarak oy isteyen Erdoğan, bir sustu pis sustu!
Onun konuşmasının en doğal hakkı olduğunu, milletin seçtiği bir Cumhurbaşkanının konuşmasından doğal bir şey olmadığını savunan yalaka takımı da “sustu!”
Onlar da “Ey Cumhurbaşkanımız! Hadi konuşmaya devam edin! Meydanlar seni bekliyor” diyemiyorlar.
Madem Cumhurbaşkanının ülke meseleleri ile ilgili konuşması en doğal hakkıydı buyursun, konuşmaya devam etsin.
Seçim bitti, ses gitti!
Cumhurbaşkanının tarafsızlığını yitirerek AKP için propaganda yapması, “gönlündeki aslana oy istemesi” bile bu seçimlerin gayri meşru olduğuna ve iptalinin gerektiğine dair başlı başına bir sebeptir.
Cumhurbaşkanının tarafsızlığını yitirerek iktidar partisi için kazandırdığı her oy, “siyaseten haramdır” ve bu haramzade siyaset üzerine bir hükümet bina edilemez.
Seçimlerden sonra da siyasette Erdoğan gölgesi bütün hızıyla devam ediyor.
Sesi gitti ama “gölgesi her yerde!”
AKP’nin diğer partilerden 18 milletvekili transfer ederek tek başına hükümet kurma planı ya da koalisyon görüşmelerini uzatarak 45 günlük süreyi aşıp erken seçim kararı alınmasını sağlamak planının arkasında da Erdoğan’ın olduğu söyleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar