Seçime 1 kala iman-küfür kavgası

Seçime 1 gün kala Erzincanlı Mehmet Nayır Hoca, Erbakan’a oy vermeyenlerin patates dininden ilan edildiği geleneğini devam ettirdi ve AKP’ye oy vermeyenleri “Cehennemlik” ilan etti. Mehmet Nayır Hoca şöyle dedi: “Bu...

Seçime 1 gün kala Erzincanlı Mehmet Nayır Hoca, Erbakan’a oy vermeyenlerin patates dininden ilan edildiği geleneğini devam ettirdi ve AKP’ye oy vermeyenleri “Cehennemlik” ilan etti.

Mehmet Nayır Hoca şöyle dedi:

“Bu seçimde iktidara geleceğiz. Halk bunu anladı. Artık delisi de anladı, velisi de anladı. İlla da kendisini cehenneme atacaksa ona kimse bir şey diyemez. Allah bile bir şey diyemiyor.”

Mehmet Nayır Hoca’ya göre, Kuran’a Bakara makara diyen, zinayı suç olmaktan çıkaran, domuz etini serbest bırakan, Batı ile Katolik nikâhı kıyan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk olaylarına imza atan AKP’ye oy vermeyenler Cehennemi boylayacak.

 Bu kadar sığ, bu kadar cahil, bu kadar yobaz, bu kadar derinliksiz hocalar AKP’ye destek mesajları veriyor.

Kadir Mısıroğlu çıkıyor, “AKP’ye oy vermek iman meselesidir” diyor, bir diğeri “AKP’ye oy vermeyenleri kâfir” diye damgalıyor.

Bir ülkede kendilerine âlim diye saygı gösterilen hoca takımı, dünya menfaatlerini ahiret menfaatlerine böylesine acı bir şekilde tercih eder ve ülkenin kahir ekseriyetini siyasi tercihlerinden dolayı Cehennemlik-kafir ilan ederse Allah onlara unutamayacakları musibetler verir.

Biz buradan hep yazıp söylüyoruz, hocalık, âlimlik cüppe ile fes ile olmaz. İktidarın borazanı olmakla hiç olmaz. 

Ebu Hanife, hayatı boyunca, zindanlarda çürüme pahasına iktidarın yanlışlarına itiraz etti. 

Bugün ortalıkla hoca diye geçinen adamlar, iktidarın hoşuna gitmek için milyonlarca vatandaşı Cehenneme göndermekten çekinmiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar