Parisin şifresi

Paris’te yapılan saldırı büyük korku ve infial yarattı. 130 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin yaralandığı bir saldırıdan sonra özgürlükler ve refah coğrafyası olan...

Paris’te yapılan saldırı büyük korku ve infial yarattı. 130 kişinin öldüğü, yüzlerce kişinin yaralandığı bir saldırıdan sonra özgürlükler ve refah coğrafyası olan Batı’nın korkmaması mümkün değil.
Korkuyorlar.
Neden?
Ortadoğu’yu daha iyi sömürebilmek için destekledikleri, besledikleri, ‘bahar vadettikleri’ çeteler şimdi silahlarını onlara çevirdiler. Washington korkuyor, Londra korkuyor, Roma korkuyor, Helsinki korkuyor.
Bütün Haçlı dünyası korkuyor.
Esad’ın “bizim her gün yaşadığımızı Batı yeni yaşadı” demesine neden kızıyorlar ki?
Gerçeği dosdoğru söylüyor Esad.
Batı, üzerine vazife görerek Saddam’ı devirdi Irak’ta hala kan ve iç savaş var, Kaddafi’yi devirdi, Libya’da hala kan ve iç savaş var, Esad’ı devirmek istedi yüz binlerce kişi öldü ve savaş Paris’e dayandı.
Özgür Suriye Ordusu adı altında şekillenen isyancı çeteler, Batı’dan onca silah alarak Suriye’nin legal yönetimine savaş açmasaydı, ÖSO’nun bünyesinde bir çete olan bugünün IŞİD’i bu noktaya gelemeyecekti.
Batı’nın desteği ile palazlanan IŞİD, bugün Irak ve Suriye’de çok önemli mevziler kazandı.
Gelelim son Paris saldırısının zamanlamasına.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar