Neden bağımsız Türkiye?

Bağımsız Türkiye Partisi söylem ve çalışmalarıyla seçimin en dikkat çeken partisi haline geldi. Tam kadro sahadalar, tam kadro milletin içindeler.Devletten tek kuruş destek almadan, devletin televizyonlarında yer...

Bağımsız Türkiye Partisi söylem ve çalışmalarıyla seçimin en dikkat çeken partisi haline geldi. Tam kadro sahadalar, tam kadro milletin içindeler.
Devletten tek kuruş destek almadan, devletin televizyonlarında yer verilmeden, kendi unlarıyla kavrularak yapıyorlar çalışmalarını BTP’liler.
Bu satırların yazarı da BTP İstanbul Milletvekili Adayı olarak ilginç olaylarla karşılaşıyor.
Bir börekçideyiz. İnce, uzun boylu bir hamur ustası… Adı Kemal. BTP adayı olduğumu öğrenince elimi daha bir hararetle sıktı. “Benim oyum neden BTP’ ye biliyor musunuz?” diye soruyor ve yine kendisi cevaplıyor.
“İki dönem önce ilk kez oy kullanacaktım. Sandığa gittim. Oy pusulasında bir sürü parti var. Gözlerimi kapadım ve ‘Yarabbi en hayırlı parti hangisi ise mührü oraya bastır’ diye dua ettim. Sonra rastgele bastım mührü. BTP’nin tam ortasına geldi. O gün bugün bütün oylarımı Haydar Hoca’ya veriyorum.”
Kemal’in anlattıkları bizi çok duygulandırdı.
BTP, bir tez ve proje partisi. Kuru söylem ve iddiaların peşinden gitmiyor. Haydar Baş, söylediği her şeyin içini dolduruyor, her anlattığını belgeliyor, kaynaklar, deliller sunuyor.
Siyasi partilerin bir birine bağırıp çağırmasını siyaset olarak algılar hale gelmiş vatandaş için BTP çok farklı bir parti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar