Mısıroğlu: “Keşke Yunan galip gelseydi!”

Bu köşede Kadir Mısıroğlu’nun konuşmalarına zaman zaman yer veriyorum. Çünkü bir neslin yakın tarihe bakışını ve Atatürk konusundaki görüşlerini yalan yanlış belgelerle olumsuz...

Bu köşede Kadir Mısıroğlu’nun konuşmalarına zaman zaman yer veriyorum. Çünkü bir neslin yakın tarihe bakışını ve Atatürk konusundaki görüşlerini yalan yanlış belgelerle olumsuz yönde değiştirmekten büyük zevk alan bir kişi.
Ona göre Atatürk’ün soyu-sopu belli değildir ve hilafeti kaldırarak bu ülkeye büyük ihanet etmiştir.

Daha önce bu köşede yazdığım yazılarda Atatürk’ün soyu ile ilgili uydurma belgelerin Yunan ve İngiliz gizli servisi tarafından Kadir Mısıroğlu’na verildiğini, Rıza Nur denilen “baş iftiracının da” İngiliz gizli servisine çalıştığını ayrıntılarıyla anlatmıştım. (Rıza Nur’ın Hatıraları ve Atatürk, 02.08, 2016, Yeni Mesaj)

Mısıroğlu’nun Atatürk’e karşı amansız düşmanlığı ve Yunan’a karşı olan “derin muhabbetini” kendi dilinden ortaya koyan bir video yayınlandı. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan bu konuşma “içimizdeki Yunan aşıklarının hal-u perişanını ortaya koyan” vahim ifadeler içeriyor.

Kadir Mısıroğlu’nun gerçek yüzünü ortaya koyacak olan bu konuşmadaki o vahim ifadeleri aynen aktarıyorum: “Beni tefe koyarlar ama KEŞKE YUNAN GALİP GELSEYDİ, NE HİLAFET YIKILIRDI NE ŞERİAT KALKARDI. NE MEDRESE LAĞVEDİLİRDİ, NE HOCALAR ASILIRDI. BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAZDI. BUNA İNANMAYAN, YUNANİSTAN'DA ŞERİAT MAHKEMESİ VAR, ORADA ESİR OLAN MÜSLÜMANLAR İÇİN. BİZİM GAVUR ELİN GAVURUNDAN DAHA ŞİDDETLİ.” (Oda TV, 12 Ekim 2016)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar