Milletin ilacı ne?

Dünkü yazımızda, ülkemizde yaşadığımız kaos ortamını milletin bizzat tercih ettiğini anlatarak kaos ortamından çıkış reçetesinin ne olduğunu bugün kaleme alacağımızı...

Dünkü yazımızda, ülkemizde yaşadığımız kaos ortamını milletin bizzat tercih ettiğini anlatarak kaos ortamından çıkış reçetesinin ne olduğunu bugün kaleme alacağımızı belirtmiştik.
Uzatmaya gerek yok; Geçtiğimiz Cuma günü Ankara’da Bağımsız Türkiye Partisi’nin aday tanıtım programı vardı. Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Terzi’nin okuduğu seçim bildirgesi ve BTP’nin kurmay kadrosunun yaptığı konuşmalar, Türk milletinin önüne gerçek reçetenin ne olduğunu koyuyordu zaten.
Bu reçetenin ekonomik boyutunda Milli Ekonomi Modeli, sosyal boyutunda Sosyal Devlet Modeli, manevi boyutunda Ehl-i Beyt, dış politika boyutunda ‘yurtta sulh, cihanda sulh’, eğitim boyutunda ‘milli maarif’, tarım boyutunda ‘milli tarım’, enerji boyutunda ‘doğal kaynaklar’, özetle bütün boyutlarında ‘önce insan’ vardı.
Prof. Dr. Haydar Baş, bir ömrün çileli ve meşakkatli yokuşlarında ilmik ilmik dokuduğu çözüm reçetesini, tepeden tırnağa insan öncelikli ve milli değerlerle süslü çareleriyle milletin önüne koymuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar