Kadir Mısıroğlu’nun cenazesine kimler gitmeli?

Kadir Mısıroğlu, birkaç gün önce attığı bir tweette, “Atatürk’e zerre kadar muhabbeti olan cenazeme gelmesin” demiş. Hayatı boyunca Atatürk düşmanlığı üzere yaşamış...

Kadir Mısıroğlu, birkaç gün önce attığı bir tweette, “Atatürk’e zerre kadar muhabbeti olan cenazeme gelmesin” demiş. Hayatı boyunca Atatürk düşmanlığı üzere yaşamış olan bir kişinin musalla taşına konulduğunda da aynı düşmanlığın cenderesinde bir son merasim hayal etmesi çok da şaşırtıcı gelmemeli.
Ancak bir kişinin cenaze namazının kılınabilmesi için hayatı boyunca ortaya koyduğu yaşam tarazının tevhid anlayışına uygun olup olmadığı, imam efendinin de soracağı “Musalla taşındaki kişinin Mümin ve Muvahhid olduğuna şahit misiniz?” sorusunda anlamını bulur.
Bu bağlamda Kadir Mısıroğlu için sorulacak bu soruya, olumsuz cevap vererek ya da “haklarını helal etmediğini söyleyerek” tatsız bir tablonun ortaya çıkabileceği ihtimalini düşünerek “Mısıroğlu muhipleri” gerekli tedbirleri almalılar.
Şimdi teker teker bu tehlikeli maddeleri açalım:
Bir: Kadir Mısıroğlu, Ortadoğu’yu kana bulayan ve yüz binlerce Müslümanın ölümüne yol açan Büyük Ortadoğu Projesi için “Bu bir nimettir” demişti. Büyük Ortadoğu Projesi malumunuz baştan sona bir Haçlı projesi. Projesi hazırlayan da, şekillendiren de, uygulamaya koyan da Amerika ve Batı yani Haçlı güruhu.
Gâvurun İslam dünyasını kana bulayan bir projesine ‘nimet’ diyen yani ‘lütuf, ihsan, iyilik’ diyen bir Müslümanın dindeki hükmü nedir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar