İşte âlim geçinenlerin hali

Cübbeli Ahmet Hoca’nın 'derin dini bilgilerinden!' ve derin ilminden Müslüman halkımız yararlanmaya devam ediyor. Cübbeli Hoca “Suriye ile savaşmak caizdir” diye verdiği fetva ile Alevi-Şia çizgisindeki devletlerle...

Cübbeli Ahmet Hoca’nın 'derin dini bilgilerinden!' ve derin ilminden Müslüman halkımız yararlanmaya devam ediyor. Cübbeli Hoca “Suriye ile savaşmak caizdir” diye verdiği fetva ile Alevi-Şia çizgisindeki devletlerle savaşın cihat olduğunu bütün dünyaya açıklamıştı. Bu fetvanın izinden gidenler 'din adına' Ortadoğu’yu kana buladılar.

Muhterem Hocaefendi şimdi de ‘terlik pazarlamaya’ soyundu ve Hz. Peygamberimizin giydiği terliğe benzediğini iddia ettiği bir sandaleti eline alarak kameraların önünde, kürsüden vaaza başladı.

Elindeki sandaleti cemaate uzatarak ve sanki Hz. Peygamberin giydiği Nal-ı Şerif’in bizzat kendisiymiş gibi hararetli bir şekilde konuşmaya başladı Cübbeli Hoca.

Kelimesi kelimesine şunları söyledi: “Bu Nal-ı Şerifi kullananlar Resulullah’ın teveccühüne mazhar olurlar, Resulullah (s.a.v)’i ziyaret etmekle müşerref olurlar, Resulullah (s.a.v)’i rüyada görmekle müjdelenirler. Birçok kitapta Nal-Şerif hakkında bilgiler var. (Kitapları sıralıyor) Bu kitaplarda Nal-ı Şerif’in faziletlerini sıralamışlar. BEN DE SİZE BUNUN KUTUSUNU YAPTIRIYORUM. Bu faziletleri yazacağım. Bu Nal-ı Şerif-i yanında bulundurursan azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, kıskançların nazarından, sihir ve büyülerin ulaşmasından EMİN OLUR.”

Şaşırdınız mı?

Daha bitmedi.

Cübbeli Ahmet, elindeki sandaleti cemaate uzatarak Hz. Peygamberin Nal-ı Şerif’ine benzediğini iddia ettiği bu terliğin diğer faziletlerini şöyle sıralıyor. “Bunu taşıyanların savaştığı ordu bozguna uğrar, taşıyan kafile yağmalanmaz, bulunduğu gemi batmaz, bulunduğu ev yanmaz, içinde bulunduğu eşya çalınmaz, hangi darlıkta tevessül edilse darlıktan kurtulur, hangi hastalıktan medet umarsa mutlaka şifa gelir.

Bütün bir mesele nedir, tam bir itikat ile inanmak.

Bunları kim yazıyor biliyor musunuz? ÂLİMLERİN, EVLİYANIN EN BÜYÜĞÜ!

İbn-i Mesud diyor “Ben Nal-ı Şerifi taşımakla müşerref oldum, ben de İNŞALLAH BUNU BASMAKLA HİZMET ETMİŞ OLACAĞIM İNŞAALAH!”

Cübbeli Hoca elindeki terliğin bin türlü faziletini anlatıp, bütün bunların “âlimlerin, evliyaların en büyükleri!” tarafından (dolayıyla peşinden gittikleri âlimlerin seviyesini itiraf etmiş oluyor) ortaya konulduğunu da söyleyip final kısmına geliyor: “Tabi hakiki deri, köselesi ona göre, üzerine faziletleri yazılacak bundan dolayı size dedik ki, bir sipariş vereceğim mevlit ayına yetişecek inşallah. Velâkin MUTLAK SAYI ALMAK LAZIM. Radyonun telefonları 444... Radyonun telefonu da olur, Çarşamba’daki şubemizde de olur. Bir ÖN ÖDEME DE VERİRSENİZ İYİ OLUR. Çünkü bunun maliyeti yüksek. 130 lira gibi bir maliyet çıkacak. Oradan birkaç kuruş elde edilen kar da hizmete gidecek. Dolayısıyla hem hayır olacak hem de evinize ocağınıza bereket olacak.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar