İsrail, Filistin’in doğalgazını resmen çalıyor!

Mescid-i Aksa’da çıkan çatışmada 3 Filistinlinin ve 2 İsrail askerinin ölmesinin ardından, İsrailli yetkililer güvenlik sebebiyle Mescid-i Aksa’nın kapatıldığını duyurdular.İsrail İç...

Mescid-i Aksa’da çıkan çatışmada 3 Filistinlinin ve 2 İsrail askerinin ölmesinin ardından, İsrailli yetkililer güvenlik sebebiyle Mescid-i Aksa’nın kapatıldığını duyurdular.
İsrail İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, gayet aymaz bir şekilde “Mecid-i Aksa bizim elimizde, ne zaman açıp ne zaman kapanacağı konusunda tek söz sahibi İsrail’dir” açıklamasını yaptı.
Bizim İslamcı basınımız ise manşetlerden “Küstah açıklama, küstah İsrail!” diye verdi bu açıklamayı.
Sanırsınız Mescid-i Aksa İsrail’in değil de bu medya mensuplarının hâkimiyetinde!
Sanırsınız Mescid-i Aksa’nın etrafında uzun namlulu silahlarla gezinen askerler, İsrail askeri değil de “bu İslamcı geçinen medya ucubelerinin askerleri.”
İsrail, Müslümanların kutsal mabetlerini çiğnerken, Mescid-i Aksa’nın içinde bile insan öldürürken, 'küstah İsrail' diye manşet atanlar, Türkiye’nin İsrail’le yaptığı gaz anlaşmalarının ayrıntılarını pek gündeme getirmiyorlar.
İsrail gazının Avrupa’ya taşınmasında lokomotif ülke Türkiye olacak. İsrail’in Doğu Akdeniz’den çıkartacağı gaz, Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşınacak. İsrail’den İtalya’ya uzanacak 2500 kilometrelik boru hattının en önemli güzergâhı Türkiye.
Oysa İsrail’in doğalgaz çıkartacağı bölgelerin çoğu, işgal altında tuttuğu Filistin toprakları… Türkiye’nin İsrail’le yaptığı doğalgaz boru hattı anlaşmasının temelinde de İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarından gasp ettiği doğalgazı Türkiye’ye satma amacı var. Yani Filistin gazı için İsrail’e para ödeyeceğiz.
İsrail’in gazını hem satın alacak, hem Avrupa’ya taşıyacağız!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar