İslamı rahat bırakın

1 Kasım seçimlerine maalesef büyük bir din-iman kavgası içinde girdik. Programları ve projeleri ile gündeme gelmesi gereken partiler, iman-küfür tartışması ile seçmenin aklını çelme yolunu...

1 Kasım seçimlerine maalesef büyük bir din-iman kavgası içinde girdik. Programları ve projeleri ile gündeme gelmesi gereken partiler, iman-küfür tartışması ile seçmenin aklını çelme yolunu seçtiler.
Bu konuda AKP başı çeken parti idi…
Kendilerine din adamı sıfatı verilen bazı kişiler kameraların önüne çıkarak, “AKP’ye oy vermeyenlerin cehennemlik olduğunu” ilan ettiler. Daha önce yazdık, Erzincanlı Mehmet Nayır Hoca, AKP’ye oy vermeyenleri ‘cehennemlik’ ilan edenler arasındaydı.
Mehmet Nayır Hoca şöyle dedi: “Bu seçimde iktidara geleceğiz. Halk bunu anladı. Artık delisi de anladı, velisi de anladı. İlla da kendisini cehenneme atacaksa ona kimse bir şey diyemez. Allah bile bir şey diyemiyor.”
Şafi mezhebi hocalarından Halil Gönenç ise, 1 Kasım seçimlerinden önce yaptığı konuşmada “İslam’ı kuvvetlendirecek parti” olarak gördüğü AKP’ye oy vermeye çağırdı seçmeni.
İslam uleması olarak bilinen zevatın bu fetvalarına şaşırmamak mümkün değil.
AKP, İslam’ı kuvvetlendiriyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar