İskilipli Atıf Hoca yalanları

Yakın tarihle ilgili palavraların ardı arkası kesilmiyor. Kendi kahramanlarını daha da kahramanlaştırmak isteyenlerle, kendi mazlumlarını daha da mazlumlaştırmak isteyenler bazı konuları sürekli gündemde tutuyor...

Yakın tarihle ilgili palavraların ardı arkası kesilmiyor. Kendi kahramanlarını daha da kahramanlaştırmak isteyenlerle, kendi mazlumlarını daha da mazlumlaştırmak isteyenler bazı konuları sürekli gündemde tutuyor, sürekli belge tahrifatına girişiyor.

Derin Tarih adıyla çıkan ve Mustafa Armağan’ın yönetimindeki dergi bu konuda başı çekiyor. Hemen her sayısında Atatürk’e hakaret eden ve Milli Mücadele’yi küçümseyen sözde araştırmalar yayınlıyor. Mustafa Armağan, bugün paralel örgütün başı olarak tanımlanan Fethullah Gülen hakkında Kozadan Kelebeğe adlı bir kitap yayınlayarak onu adeta ‘kutsayan’ ilk yazarlardandır.

Dünün Fethullah aşığı Armağan, bugün gelinen konjonktür icabı bu aşkından vazgeçmiş görünse de Atatürk düşmanlığına bütün hızıyla devam ediyor.

Çıkardığı derginin son sayısında İskilipli Atıf Hoca’nın idamına yeniden değinmiş. Daha önce Zaman’da yazdığı yazıyı bu defa dergiye taşımış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar