İkinci yarı başlıyor

AKP’nin seçimlerde kullandığı en baba propaganda cümlelerinden birinin afişini görüyorum yolun kenarında: “İkinci yarı başlıyor!”“Neyin ikinci yarısı bu ?” diye soruyorsunuzdur benim gibi siz...

AKP’nin seçimlerde kullandığı en baba propaganda cümlelerinden birinin afişini görüyorum yolun kenarında: “İkinci yarı başlıyor!”
“Neyin ikinci yarısı bu ?” diye soruyorsunuzdur benim gibi siz de.
Hizmette ikinci yarı mı, yoksa hezimette ikinci yarı mı aslında çok iyi biliyorsunuz.
7 Haziran’da kaldıkları yerden ikinci yarıya yani ülkeyi hezimete uğratmaya devam edecekler.
Bu soruyu bir AKP’li yöneticiye sorsanız her halde şu cevabı verecektir:
Birinci yarıda Suriye’de sadece 250 bin kişi öldü, bunun en az iki katına çıkması lazım, Türk ordusu henüz Suriye’ye girmedi ikinci yarıda bu işgal gerçekleşecek.
Birinci yarıda Ortadoğu’da kavga halinde olduğumuz Suriye, Irak, Somali, Yemen, Mısır, Lübnan, İran gibi ülkelerin sayısını ikinci yarıda üç katına çıkaracağız, TIR’lar katar katar bütün İslam âlemine gidecek, her yerden kan damlatacağız.
Birinci yarıda boynumuza taktığımız Yahudi Cesaret Madalyası, Lejyon Donör (Legion d’honneur) ve Wilson ödülleri, Brüksel’le kıydığımız Katolik nikâhları son derece yetersizdi; ikinci yarıda bütün Batı dünyasında ne kadar Haçlı madalyası varsa boynumuza geçireceğiz, nikâhlarımızın miktarını Ortodoks nikâhı diye Protestan nikâhı diye çeşitlendirip bütün ehli salibi sevindireceğiz.
Birinci yarıda domuz etini kasaplık et statüsünü soktuk ama gördük ki vatandaşlarımıza yeterince domuz eti yememiş, ikinci yarıda domuz etini mahalle bakkallarına kadar sokacağız, zina yapanlara kazara da olsa dokunun polisleri Fizan’a süreceğiz.
Birinci yarıda “Reisi Cumhurumuzun yönettiği hanımlar kendisine helaldir, o bizim ikinci peygamberimizdir, onun filan yerindeki kılına kırban olayım, başbakanımızı Peygamberimiz tayin etmiştir” gibi çok mübarek ve aydın görüşler beyan eden özgür bireylerimizin sayısını ikinci yarıda kat be kat artırıp, ülkeyi tam anlamıyla ifade özgürlüğünün ayyuka çıktığı bir ülke yapacağız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar