Hizmet hareketi korunup kollanırken!

AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner, FETÖ’nün hizmet hareketinden terör hareketine dönüşümünü şöyle anlattı bir televizyon kanalında:“Biz koruyup kollarken bir hizmet hareketiydi. Sonradan FETÖ...

AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner, FETÖ’nün hizmet hareketinden terör hareketine dönüşümünü şöyle anlattı bir televizyon kanalında:
“Biz koruyup kollarken bir hizmet hareketiydi. Sonradan FETÖ oldu.”
Mehmet Metiner’e “Siz koruyup kolladığınız için böyle palazlanıp, devletin altını oyacak güce ulaşmadılar mı?” diye soran olmadığı için böyle “metin” bir şekilde konuşabiliyor.
Biz de aklımızla alay eden bu açıklamalar için “Ya sabır!” çekiyoruz.
“Biz koruyup kollarken” dediğine göre koruma kollamanın bırakıldığı tarih 17-25 Aralık operasyonlarının yapıldığı 2014 tarihi olsa gerek. Metiner’in açıklamalarından yola çıkarsak; O tarihten sonra cemaati koruma-kollamayı bıraktılar ve bir anda öfkelenen cemaat 2 yıl içinde yani 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü ile “terör örgütü” haline geldi.
İki yılda oldu bunlar!
Oysa bugün gerek istihbarat raporları, gerek emniyetteki dosyalar, gerek devam eden 15 Temmuz Darbe girişimi mahkeme tutanakları FETÖ’nün en az 20 yıldan beri devlet içinde, devletten aldığı destekle, devletin altını oyacak güce ulaştığını gösteriyor.
Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral’ın “FETÖ’nün devlet içindeki yapılanmasını anlatan ve bu örgütün adım adım devleti ele geçirmeye yönelik bir yapılanmaya gittiğine dair hazırladığı raporun tarihi 1999!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar