Hey gidi memleket!

Ülkenin bir anda nasıl bir kaos ortamına girdiğini hep birlikte gördük. “Bir el”, ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı ve her taraftan cenazeler gelmeye başladı. AKP’nin çok...

Ülkenin bir anda nasıl bir kaos ortamına girdiğini hep birlikte gördük. “Bir el”, ülkeyi karıştırmak için düğmeye bastı ve her taraftan cenazeler gelmeye başladı. AKP’nin çok güçlü temellere oturttuğunu iddia ettiği devlet, bir anda çatır çatır yıkılmaya başlayan bir zafiyet ortaya koyuyor.
Aylardan beri haklarında ihbarlar bulunan IŞİD elemanları ellerini kollarını sallayarak bombalar patlatıyor.
Dünkü yazımızda da belirttiğimiz gibi “önlerine kırmızı halılar serilen” IŞİD militanları büyük bir güvenle ülkenin her tarafında bombalar patlatabiliyor.
Ortada nelerin döndüğü öğrenilmesin diye Niğde’de askerimizi şehit eden IŞİD militanlarının yargılandığı dava dosyasına gizlilik kararı geliyor, Cumhuriyet gazetesindeki TIR dolusu silahların haberine yayın yasağı getiriliyor, Reyhanlı’da patlayan bombalarda “büyük istihbarat zafiyeti bulan” savcı görevden alınıyor.
Ortada dönen pisliklerin öğrenilmemesi için büyük gayret gösteren “siyasi irade” bu pis oyunların devamı olarak bombaların patlamasını “sadece seyrediyor!”
AKP’nin ısrarla ve azimle dile getirdiği “yeni Türkiye’nin” ipuçları da ortaya çıkıyor!
Kaos, kaos, kaos!
Ve kaostan en yüksek rantı sağlama.
Bu yazıyı Trabzon’dan yazıyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar