Her yerde terör

Aşağıdaki satırları bu sütunda kaleme alalı bir yıldan biraz fazla oldu:“PKK, silahlı gerilla sayısını 10 binlere çıkardı. Dağ ve şehir kadrolarını daha organize hale getirdi. Bir ucu Kobani'de...

Aşağıdaki satırları bu sütunda kaleme alalı bir yıldan biraz fazla oldu:
“PKK, silahlı gerilla sayısını 10 binlere çıkardı. Dağ ve şehir kadrolarını daha organize hale getirdi. Bir ucu Kobani'de bir ucu Ankara'da bir ucu Diyarbakır'da olan siyasi ağını daha da derinleştirdi. Apo'nun konumunu 'Türk hükümetini dize getiren adam’ diyerek yükseltti. Bırakın Güneydoğu'yu PKK, şu anda Karadeniz'de bile tarihinin en büyük gücüne ulaştı. 100'e yakın PKK'lının Ordu, Samsun, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt kırsalında konuşlandığı, her an "ses getirecek saldırılar" yapacaklarından bahsediliyor.”
PKK, son bir yılda Karadeniz’de 10’dan fazla eylem yaptı. Geçen hafta Gümüşhane’de bir Hidro Elektrik Santrali’ne saldırarak bir işçiyi öldürdü, önceki gün de Giresun’da merkeze bağlı Çalköy Jandarma Karakolu’na saldırarak bir astsubayı şehit etti.
Güvenlik birimleri “Karadeniz’de gezen, barınan, eğitim gören, sivil ve askeri hedeflere saldıran PKK’lıların sayısına varıncaya kadar bilgisini veriyor ama bu PKK’lıları etkisiz hale getirmek için hiçbir şey yapamıyor.
Nusaybin’den şehit cenazesi kalkarken aynı gün Türkiye’nin en güvenilir ve sakin yerlerinden biri olarak bilinen Giresun’dan da şehit cenazesinin kalkması ne garip değil mi?
Koskoca Kilis vilayetini koruyamayan ve Kilislilerin terörist saldırılar karşısında katar katar şehirlerini terk etme noktasına gelmesini önleyemeyen devlet, aynı günlerde Manisa’da Kırkağaç- Soma yolunda patlatıcı döşeyen teröristlerin yolu havaya uçurması sonucu bir askerimizin yaralanmasını da önleyemedi.
Aynı anda hem Giresun’da hem Manisa’da hem Nusaybin’de hem Diyarbakır’da meydana gelen saldırıları önleyemeyen devlet, genelkurmay kanalıyla ,habire basın bildirisi yayınlayarak son aylarda PKK’ya ve IŞİD’e karşı, kaç yüz adet saldırı düzenlendiğini, kaç bin adet teröristin imha edildiğini anlatıyor.
Bu kadar zayiat verseler adım atacak halleri kalmayacak olan terör unsurları, Türkiye’nin her noktasında, İstanbul’un göbeğinden Ankara’nın merkezine kadar, Kilis’ten Giresun köylerine kadar her noktada devlete ve vatandaşa saldırarak halkla ve devletle alay ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar