Hedef için her yol meşru

Abdullah Gül ismi yeniden AKP genel başkanlığı için gündeme getiriliyor. Erdoğan ile Gül’ün aralarının bozuk olduğunu zannedenler bu senaryonun gerçekleşmeyeceğini düşünüyorlar. Oysa...

Abdullah Gül ismi yeniden AKP genel başkanlığı için gündeme getiriliyor. Erdoğan ile Gül’ün aralarının bozuk olduğunu zannedenler bu senaryonun gerçekleşmeyeceğini düşünüyorlar. Oysa bugüne kadar yaşadıklarımız gösteriyor ki, Erdemliler Hareketi olarak yola çıkan siyasi hareketin en temel eksiği “erdem.”
Hedefe varmak için her şeyi meşru gören bir zihniyet için “siyasete dönmesine bile izin verilmeyen Gül’ü” yeniden partiye davet etme stratejisi, olası bir seçimde AKP’nin yeniden tek başına iktidara gelme rüyasını, Gül ile gerçekleştireceklerini zannetmesinden kaynaklanıyor.
Ama dediğim gibi, bu bir rüya!
Bundan sonra ister “Gül’ü”, ister “ağlayanı” getirsinler sonuç hüsran olacak.
Erdoğan, elindeki devlet imkânlarından kaynaklanan gücü kaybetme ihtimalinin içeride ve dışarıda kendisinin ve ailesinin başına neler getireceğini çok iyi biliyor. Bunun gerçekleşmemesi için de ne lazımsa onu yapmaktan asla çekinmeyecektir.
Bir zamanlar ahlaksız dediği Deniz Baykal’la apar topar yaptığı görüşmenin de temel gayesi bu.
Yakında MHP’lilere de kurt işareti yaparak sevgi gösterisinde bulunmasına şahit olursanız şaşırmayın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar