Haydar Baş’ın FETÖ konusundaki uyarıları!

Prof. Dr. Haydar Baş, dünkü yazısında, FETÖ’nün ülkemizde ve dünyada İslam dinine yönelik operasyonlarını bir bir anlatıyor ve yazısını şöyle bitiriyordu:“Elhamdülillah bizler gerek...

Prof. Dr. Haydar Baş, dünkü yazısında, FETÖ’nün ülkemizde ve dünyada İslam dinine yönelik operasyonlarını bir bir anlatıyor ve yazısını şöyle bitiriyordu:
“Elhamdülillah bizler gerek Sayın Görmez'i, gerekse ilgili tüm kurumları FETÖ ve yapmak istedikleri konusunda elimizle, dilimizle, kalbimizle 20 yıldır ikaz ettik, uyardık.”
Allah da (c.c) şahittir, tarih de şahittir, millet de şahittir ki, Haydar Hoca, ömrünün 20 yılını FETÖ konusunda Türkiye’de her kesimi uyarmakla, ikaz etmekle geçirdi.
FETÖ’nün lider kadrosunu da, ona sempati duyanları da besleyip büyütenleri de yılmadan, usanmadan uyardı, ikaz etti. Gördüğü baskılara, eleştirilere, tacizlere, uğradığı maddi kayıplara rağmen bu ikazlarından hiç vazgeçmedi.
Bugün hiç kimsenin kıvırmaya, “bu cemaati böyle bilmiyorduk, kimse bizi uyarmadı” demeye hakkı yoktur.
Tarihe not düşmek üzere ve “kimse bizi uyarmadı!” diyen palavracıları “hadi oradan be! Kendinize gelin! Dünü unutmayın!” diye uyandırmak amacıyla, daha öncede anlattığım, 1998’lerden itibaren başlayan “FETÖ uyarıları hakkında” bir demet aktarmak istiyorum.
İlk heyet gönderilen partilerden biri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir. Tarih 1999. Bahçeli’ye giden heyette Haydar Hoca’nın ekibinden Mehmet Emin Koç, Av. Ahmet Erimhan ve Av. İbrahim Berk vardır.
Bahçeli’ye giden heyet, hem dinler arası diyalog hem de Fethullah Gülen’in tehlikeli küresel temasları konusunda bilgi verir, uyarılarda bulunur. Bahçeli, kendisini ziyarete gelen heyete şöyle der:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar