Hasımpaşalı!

Küresel güçler, Yeni Türkiye’nin dizaynı için Kasımpaşa’dan bir kahraman çıkarttılar. Önce basit bir şiir yüzünden hapse atıldı, sonra bu “mağdur adamı” yavaş...

Küresel güçler, Yeni Türkiye’nin dizaynı için Kasımpaşa’dan bir kahraman çıkarttılar. Önce basit bir şiir yüzünden hapse atıldı, sonra bu “mağdur adamı” yavaş yavaş pazarlamaya başladılar.
Başlangıçta Erdemliler Hareketi adı altında bir çatı kurdular. Çatının lideri yaptılar. Graham Fuller’den Mark Paris’e kadar Amerikalıların bir biri ardına gitti Kasımpaşalının yanına.
“Gömlek değiştirdiğini” bas bas bağırtarak söylettiler. Ortadoğu’da alacağı görevi ezberlettiler. BOP’un ne olduğunu, hangi İslam ülkelerine saldırılar yapılacağını ‘tane tane’ öğrettiler. Daha sonra kıyacağı Katolik nikâhı için bütün teolojik parametreleri iyice bellettiler. Amerikan askerlerinin sağlığı için yapacağı yemini defalarca prova yaptırdılar.
Yahudi Cesaret Madalyası’nı boynunun neresine takacağını bile öğrettiler diye düşünüyorum.
“Madem batı medeniyetinin bir parçası olmak istiyorsun, medeniyetimizin bir parçası olan domuzu da, zinayı da Türk toplumuna alıştırmalısın” diye pazarlık ettiler.
Sonunda Kasımpaşalıya başbakanlık yolu da Cumhurbaşkanlığı yolu da açıldı.
Ben, Erdoğan’ın yukarıda anlattığım kadar detaylı değilse de ‘kesin bir teslimiyet belgesine imza atarak’ iktidara geldiğinden hiç kuşku duymuyorum.
Kendisine emredilen şeyleri yaparken uyuyan halkın uyanmaması için “Başörtüsüüüü! İmam hatiiip! Camii! Kurannnn!” diye bağırdı durdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar