Haçlı ruhunun dirilişi

Yeni Mesaj’ın önceki günkü manşet haberini okuyup şaşkınlık içinde kalmayanınız yoktur. Haberde, Avrupa’nın ırkçı ve İslam düşmanı tavrına dair Macaristan’dan çok...

Yeni Mesaj’ın önceki günkü manşet haberini okuyup şaşkınlık içinde kalmayanınız yoktur. Haberde, Avrupa’nın ırkçı ve İslam düşmanı tavrına dair Macaristan’dan çok önemli bir bilgiye yer verilmişti.
Haberde ülkenin başkenti Budapeşte’ye iki saat uzaklıktaki Asotthalom isimli kasabanın, kapılarını Müslümanlara tamamen kapattığı bildiriliyordu.
Yeni Mesaj’ın gayet isabetli olarak, "İslam'a karşı savaş” başlığıyla verdiği haber, Haç’ın ve Haçlı’nın gerçek yüzünü bütün çıplaklığıyla ortaya koyuyordu.
Aldıkları kararı ‘İslam kültürüne karşı savaş’ olarak tanımlayan Asotthalom Belediye Başkanı Laszlo Toroczkai şöyle diyordu:
“Kapılarımız sadece Batı Avrupa’dan gelenlere açık. Bu kişiler tıpkı bizim gibi İslam kültürünün yayılmasından rahatsız olan kişiler olacak. Bizim başlattığımız bu uygulamanın Avrupa’daki diğer kentlere de örnek olacağını ve başka yerlere de yayılacağını düşünüyorum. Eğer buraya Müslümanlar gelirlerse Hıristiyan topluma entegre olamayacaklar. Avrupa’nın Avrupalıya, Asya’nın Asyalıya, Afrika’nın Afrikalılara ait olduğunu düşünüyorum” şeklinde ırkçı kararlarını savundu. Sadece iki Müslüman’ın yaşadığı kasabaya başka Müslümanların girmesini engellemek için belediye tarafından finanse edilen kişiler, gece-gündüz sınır devriyesi atıyor.
Asırlarca “Asya Asyalılarındır, Afrika Afrikalılarındır” deme gereği duymadan, Asya’yı ve Afrika’yı sömüren, soyup soğana çeviren, buralarda kendi kolonilerini oluşturan faşist Haçlı kafası bugün Müslümanları kovmanın peşinde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.044 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 223 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 280 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 249 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar