Görün bu felaketi artık!

Neredeyse her gün bir bonzai haberi var ekranda. Neredeyse her gün mübarek Ramazan ayında iftar için sofraya oturduğumuzda ülkenin bir köşesinden bonzai içip sokağın ortasına yığılan gençlerin haberiyle...

Neredeyse her gün bir bonzai haberi var ekranda. Neredeyse her gün mübarek Ramazan ayında iftar için sofraya oturduğumuzda ülkenin bir köşesinden bonzai içip sokağın ortasına yığılan gençlerin haberiyle sarsılıyoruz.
Şişli Camiinin önünde bir genç kendinden geçti, olay yerine gelen anne gözyaşlarına boğuldu.
Esenyurt’ta bonzai içen gencin aracı dere yatağına uçtu.
Mecidiyeköy’de bonzai içen genç dengesini kaybedip yere düştü. Olay yerine polis ve ambulans geldi.
Taksim Meydanı’nda bonzai içen genç yere yığıldı.
Bursa’da nöbet esnasında bonzai içen asker Mehmet D. hayatını kaybetti.
Batman’da bonzai içen genç evinin yakınında yere yığıldı.
Tekirdağ Kapaklı’da bonzai içen genç yere yığıldı, olaya polis müdahale etti.
Geçen hafta Ümraniye’de bonzai içen on delikanlı ormanlık alanda kendinden geçmiş halde sere serpe uzanmış halde bulundu.
Dün, Taksim’de genç bir kız bonzainin etkisiyle kendinde geçti. Olay yerinde tesadüfen bulunan bir doktor “arkadaşımı da uyuşturucudan kaybettim” dedi.
Dün Taksim’de uyuşturucu satmak isteyen torbacılarla onlara engel olmak isteyen esnaf arasında çatışma çıktı, bir ölü iki yaralı.
Yüzlerce, binlerce olay.
Türkiye’nin her yerinden gelen, bir nesli nasıl kaybettiğimizin acı gerçeğini önümüze koyan haberlerle sarsılıyoruz.
Devlet, Burgazada’da piknik yapan gençlere helikopterlerle, onlarca polisle, baskın yapıp onları ormanlık alandan uzaklaştırmayı marifet sayıyor ama her gün bu milletin gözü önünde intihar eden gençliğin neden bu hale geldiğini, Türkiye’nin nasıl uyuşturucu baronlarının hegemonyasına girdiğinin sancısını çekmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar