FETÖ, aslında bir hırsızlık çetesidir

2010 yılında yapılan KPSS sınavında soruların FETÖ çetesi tarafından çalındığını ve kendi yandaşlarına sızdırıldığını biliyoruz. Gerçek anlamda sınavı...

2010 yılında yapılan KPSS sınavında soruların FETÖ çetesi tarafından çalındığını ve kendi yandaşlarına sızdırıldığını biliyoruz. Gerçek anlamda sınavı kazanması gerekenlerin yerine hırsızlar sınavı kazandı. Hırsızlar işe yerleşti. Hırsızlar maaşa bağlandı. Hırsızlar evlendi, barklandı.
Deliler gibi çalışıp alınlarının teriyle sınava hazırlanan ve sınavı kazanması gereken on binlerce kişi açıkta kaldı. İşsiz, aşsız kaldı. Cebindeki mühendislik diplomasıyla, cebindeki öğretmenlik diplomasıyla pazarda limon satmaya, simit tezgâhı açmaya mahkûm edildiler.
Bu hırsız şerefsizlerin hocası, Kelime-i Tevhid’den Hz. Peygamber'i çalmak gibi bir itikadî cinayete imza attığı için, soruları çalmak onun için çocuk oyuncağı idi.
Şimdi 2010 sınavı mağdurlarının kurduğu grupları, sosyal toplulukları, siteleri görüyorum, içim cız ediyor:
“KPSS emeği çalınanlar topluluğu.”
“KPSS mağdurları grubu.”
“KPSS mağdurları medya grubu.”
Vesaire, vesaire...
Feryat ediyorlar, “Emeğimiz çalındı, hakkımız gasp edildi, 7 yıldır perişanız" diyorlar.
Sadece KPSS soruları mı, hâkim ve savcılık sınavı sorularını, TSK’ya giriş için subaylık ve hatta kurmaylık sorularını, öğretmenlik sınavı sorularını ve tabi polis okulu sorularını, habire çalmışlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar