Dağlıcadan dağ gibi yalanlar

PKK’nın Dağlıca saldırısına dair gerçek bilgileri (ne kadarı gerçek hala bilmiyoruz!) saldırının yapılmasından 26 saat sonra alabildik: 16 askerimizi kaybettik, yaralı sayısı “henüz” net...

PKK’nın Dağlıca saldırısına dair gerçek bilgileri (ne kadarı gerçek hala bilmiyoruz!) saldırının yapılmasından 26 saat sonra alabildik: 16 askerimizi kaybettik, yaralı sayısı “henüz” net değil. Aslında ölen asker sayısına da kimse inanmıyor. Her an “PKK’nın elinde esir olan askerlerimizle ilgili” video görüntüleri karşımıza çıkabilir.
Devletin geldiği hale bakın: Onlarca askeriniz savaş alanında hayatını kaybetmiş yatıyor, siz devlet olarak neredeyse bir gün boyunca o askerleri olay yerinden tahliye edemiyorsunuz. Başbakan Davutoğlu, “güvenlik birimlerimiz şehit düşen kahraman askerlerimize ulaşmış ve onları tahliye etmiştir” diye açıklama yaparken öğreniyoruz ki, ölen askerleri tahliye edenler bölgeye giden HDP’li köylüler! Tahliye fotoğrafları çarşaf çarşaf yayınlandı.
Başbakan, milletin gözünün içine baka baka gerçekleri gizliyor.
Türk ordusunun, Türk vatanı üzerinde kaybettiği askerlerini dahi tahliye edemeyecek kadar kendi topraklarımıza hâkim olamadığımız gerçeğini vatandaştan gizliyor.
Bu satırları yazarken Iğdır’dan gelen haberde Nahcivan sınır kapısına göreve giden polis aracına bombalı saldırı yapıldığı ve 12 polisin öldüğü haberi düştü önüme. İki günde asker-polis kayıp sayısı 28’i buldu.
Bu ülkede bu olaylar olurken başbakan tebessümle ve alkışlarla milli maç izliyor, Cumhurbaşkanı “400 vekil” talebini yineliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar