CHPden 'Ermeni açılımı'

Açılım yapma politikasının sadece AKP’ye mahsus olmadığını göstermek isteyen CHP, 7 Haziran seçimlerine ‘süper bir açılımla’ girmeye karar verdi. Nedir bu açılım? Tabi ki...

Açılım yapma politikasının sadece AKP’ye mahsus olmadığını göstermek isteyen CHP, 7 Haziran seçimlerine ‘süper bir açılımla’ girmeye karar verdi.

Nedir bu açılım?

Tabi ki ‘Ermeni açılımı!’

CHP, şaşırtıcı bir şekilde bir Ermeni vatandaşımız olan Selina Özuzun’u, yine şaşırtıcı bir şekilde İstanbul’dan BİRİNCİ SIRA ADAYI yaptı.

Birinci sıra adayı demek, ‘birinci önceliğe sahip aday’ demektir. Demek ki CHP için Ermeni vatandaşımız; kimliğiyle, kişiliğiyle, söylemiyle BİRİNCİ SIRADA DEĞERE LAYIK BİR KİŞİ.

Oysa Türkiye’de oy kullanma vasfına sahip topu topu 6 bin Ermeni var. Hepsinin oyunu alsanız ‘6 bin!’ kişi ediyor.

Bu kadar ‘düşük bir oy potansiyeline sahip bir tabana’, böylesine ‘büyük bir paye vermenin’ amacı belli yerler mesaj olsa gerek.

Nedir o mesaj:

CHP, “Ermeni açılımını yapmaya aday” mesajı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar