Bizim gibi insanlar!

Önceki gün yazdığım “Tevhid Dilinin Sahibi” başlıklı yazıma ilginç bir yorum geldi. Yazıda, her yanı kuşatan kin ve nefret ortamının temizlenmesi için reçetenin ne olduğunu...

Önceki gün yazdığım “Tevhid Dilinin Sahibi” başlıklı yazıma ilginç bir yorum geldi. Yazıda, her yanı kuşatan kin ve nefret ortamının temizlenmesi için reçetenin ne olduğunu açıklamış ve şöyle demiştim:
“Ortalığın toz duman olduğu, dilerden kavga, nefret ve savaşın döküldüğü bu kaos günlerinde serin bir ağaç gölgesi gibi karşımıza çıkan “Ehl-i Beyt” adresinin mimarını hepiniz biliyorsunuz: Prof. Dr. Haydar Baş.

Her şey dilde başlayıp dilde bitiyor.

Her şey kuşatıcı, birleştirici bir dilin mesajının dinlenmesinde bitiyor.

O dilin sahibi bugün Haydar Hoca.”

Okurumuz bu yazıdan sonra kısa, öz, hatta tek cümlelik ama kalın bir kitap hacminde bir yorum göndermiş, şöyle demiş:

“Sağolun, hep sizin gibi insanlar var olsun.”

Bizim gibi insanlar!

Bizim gibi insanların hep var olmasını, hep diri olmasını, hep yüksek sesle konuşmasını, hep ülkenin birlik ve dirliği için mücadele etmesini isteyen milyonlarca insan var ülkede, bunu biliyoruz.

Biz kimiz?

Biz, “Haydar Hoca’nın Tevhid Dili”ni, bir şanlı sancak olarak elinde taşıyan, sokak sokak, cadde, kasaba kasaba, köy köy, şehir şehir, dağ dağ gezdiren insanlarız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar