Atatürk’ün annesi

Atatürk’ün annesine, babasına, evlatlıklarına, inancına saldırarak prim yapmaya çalışan ahlaksızlar, ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, “yelin, kayadan bir şey koparamadığını”...

Atatürk’ün annesine, babasına, evlatlıklarına, inancına saldırarak prim yapmaya çalışan ahlaksızlar, ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, “yelin, kayadan bir şey koparamadığını” görmenin çıldırmışlığını yaşıyorlar.
Dün de yazdık, Atatürk’ün annesi hakkındaki iddiaların hepsi, Yunan ve İngiliz gizli servislerinin ortak operasyonuna dayanıyor. Bu iddiaları ortaya atanlar güya Osmanlı hayranlığı içindeler ama savundukları görüş ile Osmanlı'ya da hakaret ediyorlar.
Sormak lazım; Koskoca şeriat devleti olan, kılı kırk yaran, büyük bir istihbarat ağına sahip olan Osmanlı Devleti, orduya alacağı subayın annesi-babası hakkında ahlaki yönden bilgi sahibi olamayacak kadar çapsız mıydı?!
Sürekli olarak Atatürk’ün annesinin namusuna dil uzatanlar, emin olun ki en büyük namussuzluğu yaşıyorlar ve onun dini inancı ile uğraşanlar, cami avlusunda ofisleri olmasına rağmen camide namaza gitmeyecek kadar inanç problemi içindeler.
Yıllar önce Atatürk’ün Selanik’ten kapı komşusu olan bir ailenin torununa yaptığım ziyareti aktarmak istiyorum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar