Atatürk’e sövenlere ‘Baş tokat’

Atatürk’ün hayatı ve ailesiyle alakalı artık iki önemli tarihten bahsedilecek:Haydar Baş’tan önce ve Haydar Baş’tan sonra! Haydar Baş’tan önce Atatürk’ün ailesine, soyuna ve sopuna her türlü...

Atatürk’ün hayatı ve ailesiyle alakalı artık iki önemli tarihten bahsedilecek:
Haydar Baş’tan önce ve Haydar Baş’tan sonra!
Haydar Baş’tan önce Atatürk’ün ailesine, soyuna ve sopuna her türlü iftirayı atan ‘soysuzlar’, Haydar Baş’ın bir biri ardına ortaya koyduğu ve her biri detaylı bilgi ve belgelere dayanan açıklamalarından sonra ne yapacaklarını şaşırmışlığın şokunu yaşıyorlar.
Bu zevat, Kuran-ı Kerim’in tasvir ettiği “bir fasıkın getirdiği habere inanan fasıklar” (Hücurat/6) zümresi olarak hayatları boyunca alınlarına vurulmuş ‘fasık’ damgası ile yaşayacaklar.
Bu fasıkların, kah Yunan gizli servisinden kah İngiliz istihbaratından kah da ‘koyunlarından haç taşıyan’ sahte Müslümanlardan aldıkları, uydurma belgelerle Atatürk’e sövme histerilerine karşı Haydar Hoca, İcmal Gençlik Kampı’nda yaptığı konuşmada bir kez daha gerçekleri haykırdı: “Atatürk, anne ve baba tarafından ‘seyyid’tir. Atatürk'ün annesi Molla Zübeyde Hanım, Seyyid Feyzullah Efendi’nin soyundan. Peygamberin soyundan gelenlere ‘seyyid’ denir. Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin'in her ikisinin soyundan gelenlere de ‘hem seyyid, hem şerif’ denir. Mesela Atatürk'ün babası Ali Rıza, hem seyyid, hem şeriftir.
Ali Rıza Efendi, Osmanlı arşivlerinde de seyyid olarak yazılmaktadır. Kayıtlarda 1857-1868 tarihleri arasında Selanik'te Efkaf İdaresi’nde Katibi Meclis Esseyid Ali Rıza Efendi namıyla meclis katibi olarak görev yapmıştır' ibaresi vardır. Neymiş, Atatürk'ün hem ana hem baba tarafı seyyid."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rum Abdurrahman Atatürk’e karşı! 09 Aralık 2017 | 1.047 Okunma Bir delikten iki defa ısırılmayacaksın! 06 Aralık 2017 | 224 Okunma Zerrab ve ötesi 04 Aralık 2017 | 281 Okunma Kumpas 01 Aralık 2017 | 250 Okunma Esad’la kucaklaşmaya doğru 25 Kasım 2017 | 181 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar